Classification of Excavator Bucket Meno

Meno a bakete ea excavator a bohlokoa ho roala likarolo ho li-excavator, tse ts'oanang le meno a motho.Li na le setulo sa meno le ntlha ea leino, e kopantsoeng ka lithakhisa.Ka lebaka la ho senyeha ha meno a bakete, ntlha ea leino ke karolo e hlōlehang, 'me e hloka feela ho nkeloa sebaka ke leino le lecha.

bakete-meno

Ho ea ka tikoloho ea ts'ebeliso ea meno a bakete ea moepo, e ka aroloa ka meno a majoe (bakeng sa merafo ea tšepe le ea majoe), meno a mobu (bakeng sa ho cheka mobu, lehlabathe, lehlohlojane), meno a conical (bakeng sa merafo ea mashala).

 

Ho ea ka mofuta oa setulo sa leino, meno a bakete ea excavator a ka aroloa ka meno a phini a emeng (a sebelisetsoang li-excavators tsa Hitachi), meno a pin a tšekaletseng (a sebelisetsoang li-excavators tsa Komatsu, li-Caterpillar excavators, li-excavators tsa Doosan, Sany excavators), meno a rotary pin letoto la meno a bakete).

 

Excavator bucket tooth brand Hajoale, mefuta ea excavator e tsoang kantle e sebelisoang hangata 'marakeng kenyeletsa ZOOMLION,Kubota,Shantui,Johanne Deere,Sumitomo,Hitachi,Sany,LIEBHERR,Hyundai,Komatsu,Kobelco,LiuGong,VOLVO,Doosan,JCB,XGMA,MOTSAMAI,XCMG, joalo-joalo.


Nako ea poso: Sep-05-2023